BENTZAT, al 33 jaar een top carnavalsband. FOTO ARJAN BROEDERS
BENTZAT, al 33 jaar een top carnavalsband. FOTO ARJAN BROEDERS arjan broeders

BENTZAT viert Bal Masque in Parkzicht

BREDA - Op vrijdagavond 1 maart opent pretband BENTZAT Carnaval met het jaarlijks terugkerende Bal Masqué. Café Parkzicht is op die avond weer het decor van dit inmiddels niet meer weg te denken, authentieke carnavalsfeest.

Met het ongekende aantal van 13 topkapellen (ja, waar ziede da nog) is het Bal Masqué nog één van die echte carnavalsfeesten waar de livemuziek van bandjes de boventoon voert. In een bomvol café Parkzicht heerst er daardoor ieder jaar weer een ongekende carnavalssfeer die je heel de Carnaval met je meeneemt.

Met het thema van deze avond 'Biljartbal Masque' kunnen de Kielegatters zich op ludieke wijze verkleden. Dat kan natuurlijk met een gladgeschoren kale klets, da ziede dan zo dagge oe he’d gehouwe aon ut motto. Maar agge de ballen ‘ed om als groen laken verkleed te komen of wat anders ludieks verzint, is dat natuurlijk allemaal mogelijk.

Kom op vrijdag 1 maart naar het Bal Masqué in Parkzicht en open met BENTZAT Carnaval 2018. De toegang is als altijd gratis en de avond begint om 20.11 uur.

De kapellen die deze avond optreden zijn: Margrietje (Prinsenbeek), BENTZAT, ’t Zooike, Aogse Bluf, Tworwelwa, Ongeloofeloos, De Biermagneten, DUSZ, De contactpuntjes, De Chicas, De Meikevers, Noggus en De Toeteleurs. [l]