Programma KC Terda

PRINSENBEEK - Op zaterdag 9 maart is er een vol thuisprogramma voor het Bredase korfbal. In de thuis hal de 3 Linden te Prinsenbeek komen alle teams aan bod.

Jeugd

De jongste jeugd staat al om 09.00 uur in het veld tegen Ten Donck uit Ridderkerk. Dat is de ploeg waar uit knap van was gewonnen. Dan om 10.00 uur het sterke C1 team dat eerder de ongeslagen koploper Juliana op 7-7 wist te houden en met een sterke reeks bezig is. Om 11.00 uur de B1 die haar ongeslagen status dit seizoen verdedigd. De A1 junioren gaan om 12.00 uur op zoek naar hun 2e zege. Ze waren er vorige week al dicht bij maar gaven die toen ongelukkig uit handen.

Senioren

Terda 1 ontvangt om 13.10 uur het sterke Rotterdamse WION waar men eerder zwaar onderuit was gegaan. Maar vorige maand had men de koploper weten te verslaan dus wie weet zit er wel weer een stunt in. Terda 2 sluit de korfbaldag in Prinsenbeek af. Rond 14.20 komt Korbatjo op bezoek waar eerder ruim van was gewonnen. Vorige week verloor het 2e team verrassend de inhaalwedstrijd van het laag geklasseerde SKV, dus wil het team zich nu wel revancheren. Wilt u de ploegen in actie zien, u bent van harte welkom!

Hele programma:

09.00 uur Terda D1 - Ten Donck D1 / 10.00 uur Terda C1 - Keep Fit C2 / 11.00 uur Terda B1 - PSV B1 / 12.00 uur Terda A1 - Tilburg A2 / 13.10 uur Terda 1 - WION 5 / 14.20 uur Terda 2 - Korbatjo 3

Kennismaken

Ook eens geheel vrijblijvend kennismaken met de korfbalsport? Wil je het gewoon (weer) eens proberen? Voor iedereen is er trainingsaanbod op zijn of haar niveau. Gewoon eens langskomen in onze trainingsaccommodatie in het Racketcentrum, of (vanaf April) ons veld achter de ijsbaan, beiden op de Sportboulevard de Wisselaar. Dat kan op de dinsdag- of donderdagavond. Schiet iemand aan voor meer info, mail naar info@kc-terda.com of kijk eens op www.kc-terda.com. [l]