Nassau Harmonie Breda in opmaat naar het 100 jarig bestaan

BREDA - In de opmaat naar het 100 jarig bestaan heeft de Nassau Harmonie Breda (NHB) een paar belangrijke stappen gezet voor de toekomst en het 100 jarige bestaan in 2024.

Zo heeft de NHB haar vaste repetitiedag en tijd verplaats naar de maandagavond. Met deze verandering gaat de NHB er van uit nog meer muzikanten te kunnen aantrekken die gezellig muziek willen maken op de maandagavond.

Naast de verandering van repetitiedag gaat er ook een verandering plaatsvinden in de directie van het orkest. Vanaf maandag 11 maart 2019 gaat de verandering definitief plaatsvinden met een nieuwe dirigent en uiteraard een aantrekkelijk muzikaal programma.

Verder heeft de NHB ook op het bestuurlijk vlak vernieuwing doorgevoerd en is de nieuwe voorzitter Cor van Strijen met bestuur en de leden aan de slag gegaan om de vernieuwing door te zetten op alle fronten.

Muzikanten die graag op maandagavond met ons mee willen komen spelen zijn van harte welkom. De NHB repeteert vanaf 11 maart 2019 op maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur in “de Wegwijzer” Steendorpstraat 2, 4826 EP Breda.

Wil je graag een muziekinstrument bespelen of leren spelen, maar je hebt nog geen instrument? Geen probleem de NHB heeft voor leerlingen en gevorderde muzikanten instrumenten in bruikleen.

Kom gerust eens verblijvend langs op de repetitieavond en proef de sfeer van het samen muziek maken, of neem eens kijkje op onze website. https://nassauharmonie.nl/ direct contact opnemen kan natuurlijk ook via info@nassauharmonie.nl. [l]