Jonge raadsleden
Jonge raadsleden Griffie, gemeenteraad

De Jonge Bestuurders Borrel

BREDA - Ben jij een jonge, gedreven bestuurder tussen de 18 en 35 jaar in Breda en op zoek naar een netwerk waar je echt wat aan hebt? Dan nodigen de Gemeenteraad Breda, Studentenraad Breda en MOOIWERK jou uit voor de Jonge Bestuurders Borrel, op 13 maart in het Stadhuis.

Het is bijzonder dat er zoveel jonge mensen zijn die zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. Dat vinden niet alleen de jonge raadsleden, maar ook burgemeester Paul Depla die het openingswoord doet.

Netwerken

De borrel is voor alle jonge bestuurders tussen de 18 en 35 jaar. Tijdens deze avond is het de bedoeling om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en kansen te verkennen/creƫren om een nog betere bestuurder te worden. Daarnaast is het de perfecte plek om te netwerken.

De borrel vindt plaats op 13 maart in het Stadhuis aan de Grote Markt. De ingang is aan de achterkant, Stadserf 1. Vanaf 18.45 uur is de inloop waarna om 19.00 uur de borrel van start gaat met het openingswoord door burgemeester Paul Depla. Vooraf aanmelden is niet nodig. [l]