Open zangrepetitie van AmbiCius in 't Klooster van Bavel

BAVEL - Op 17 maart om 13.50 uur kan men deelnemen aan een open repetitie bij het gemengd koor AmbiCius in ’t Klooster in Bavel. U kunt op deze manier meebeleven hoe het koor een stuk instudeert. Het koor staat onder leiding van Ineke van der Meulen.

Het koor is per 1 januari samengegaan met het Gemengd Koor Ulvenhout en heeft nu ong. 55 leden. Volgend jaar bestaat het koor 225 jaar en dan zullen we een groot concert gaan geven.

Op 6 april zal AmbiCius zijn medewerking verlenen aan The Passion in Ulvenhout. Het optreden vindt plaats in de Laurentiuskerk. AmbiCius zal onder begeleiding van Harmonie Constantia Baba Yetu (het onze vader in het Swahili), Jesus Christ Superstar en het Angus Dei van Jacob de Haan uitvoeren. Daarnaast wordt het Stabat Mater gezongen onder orgelbegeleiding van Paul Henken.

AmbiCius is nog op zoek naar tenoren en bassen om het evenwicht in de stemmen te bereiken. Deze open repetitie is daarom een mooie gelegenheid om te proeven aan onze muzieksmaak. De wekelijkse repetitie is op woensdagavond van 20.00-22.00 uur in t Klooster. Ook dan bent u van harte welkom om op proef mee te zingen!

Zie ook: www.Ambicius.nl. [l]