Nizar was weer een plaaggeest deze middag. FOTO MARCEL MOL
Nizar was weer een plaaggeest deze middag. FOTO MARCEL MOL Marcel Mol

Baronie op kampioenskoers

BREDA - Slagregens, zware windstoten, kortom een voetballiefhebber koos afgelopen zondag voor thuis aan de buis.Baronie en Vlissingen hadden het erg moeilijk deze wedstrijd om er iets van te maken.

Baronie had vanaf de aftrap wel een overwicht maar kon de doelman van Vlissingen niet passeren. Even leek het erop dat een lob van Moustafa vanaf de middellijn de iets voor zijn doel staande keeper van Vlissingen ging verrassen, maar de bal zeilde net naast de paal.Na de thee koos Baronie nog meer voor de aanval en ging men op jacht naar doelpunten. Moustafa leek te gaan scoren maar miste de scherpte in de afwerking.Het was uiteindelijk in de 80 minuut middenvelder Aart Veldhof die met een geweldig afstandschot de bal in de winkelhaak deed belanden. Twee minuten later stoomde linksback Prent op naar voren en bracht Moustafa in scoringspositie.Moes wist er wel raad mee en zo won Baronie met 2-0. Doordat Halsteren, Gemert gelijk speelde en Groene Ster bij Unitas verloor hebben de Baronnen een ruime voorsprong opgebouwd. Baronie gaat zondag uit naar Alphense Boys, aftrap aldaar om 14.00 uur. [l]