Uitwisselconcert 'Verhalen en meer'

BREDA - Eén van de mooiste eigenschappen van muziek, is dat je er zonder woorden de meest schitterende verhalen mee kunt vertellen! Daarom geven KH Cecilia Princenhage en Altena Brass op 23 maart een concert met als thema 'verhalen en meer'.

Helden, draken en boze heksen, waargebeurde verhalen en sprookjes zullen de revue passeren. Ook gaan tijdens het concert twee stukken in première. Cecilia brengt voor het eerst een arrangement voor harmonieorkest ten gehore van de muziek uit de film Maleficent (2014). Altena Brass brengt met The Sosabowski Men een eerbetoon aan de Poolse strijders die onder generaal Sosabowski streden in de slag om Arnhem.

Altena Brass is een gerenommeerde brassband uit het land van Heusden en Altena. Zij komen uit in de kampioensdivisie van het NBK en trekken koperblazers en slagwerkers uit de hele regio aan. Door middel van deze uitwisseling bereiden zij hun jaarlijkse Paasconcert voor. Samen met Cecilia staan zij garant voor een heerlijke muziekavond.

Het concert begint om 20.00 in de aula van het Onze Lieve Vrouwelyceum, Paul Windhausenweg 11 te Breda. Kaartjes zijn in de voorverkoop te verkrijgen via de leden van Cecilia of via kaartverkoop@ceciliaprincenhage.nl[l]