Nizar scoorde twee maal tegen Alphense Boys. FOTO PIET RAATS
Nizar scoorde twee maal tegen Alphense Boys. FOTO PIET RAATS Piet Raats

NAC supporters zondag naar Baronie-RKAVV

BREDA - Onder het toeziend oog van Kees Jansma oud voorzitter van Alphense Boys heeft Baronie de vooraf moeilijk ingeschatte uitwedstrijd tegen Alphense Boys afgelopen zondag toch redelijk makkelijk met 0-2 gewonnen.

Het was in de eerste en in de tweede helft Nizar Mekkaoui die beide Bredase doelpunten maakte. Belangrijk moment in de tweede helft bij een 0-2 stand was de penalty van Alphense Boys die Baronie doelman van Oorschot stopte.Voor Baronie was het verder een weer een gouden zondag, immers in het diepe zuiden speelde Groene Ster en Halsteren tegen elkaar gelijk en verloor Unitas. Baronie boekte alweer de derde overwinning oprij. Met nog acht wedstrijden nemen met de week de kampioenskansen voor Baronie toe.

Nu het komend weekeind door Interland voetbal in Nederland de competitie stil ligt willen we alle Bredanaars en NAC supporters oproepen om Baronie komende zondag bij haar thuiswedstrijd te komen steunen. Baronie ontvangt zondagmiddag om 14.30 uur op de Blauwe Kei uit Leidschendam: RKAVV. De ploeg speelde afgelopen zondag 0-0 bij Vlissingen.Het elftal van Baronie verdiend zondag dan ook de steun van vele voetballiefhebbers.Immers in Breda liggen vreugde en verdriet dit seizoen erg dicht bij elkaar voor de voetbalsupporter. [l]