Negende lustrum SV Virgo Breda

BREDA - Dit jaar is het zover, het 9e lustrum van studentenvereniging Virgo en dat betekent feest! Zoals velen van jullie weten is S.V. Virgo opgericht in het jaar 1974. Dat betekent dat onze geliefde vereniging bijna 45 jaar bestaat! Reden om dit groots te vieren.


Het jubileum is een open feest met gratis toegang. Dan kunnen we samen, met trots aan iedereen laten zien wat een mooie vereniging we hebben.

Het feest vindt plaats op zaterdag 13 april. Er wordt om 15:00 uur afgetrapt in de zaal van BRESS (Bredase Studenten Sport) waarna we aansluitend eindigen in onze (nieuwe) sociƫteit tot ongeveer 02:00 uur! In de zaal zullen verschillende dranken worden geschonken. Maak je geen zorgen, natuurlijk is er ook aan eten gedacht!

Naast alle spijs & drank kan er ook flink gefeest en gedanst worden. Willen jullie weten wat we van plan zijn, houdt dan de Facebookpagina in de gaten! Kortom, wil jij samen met ons het 45-jarig jubileum van Virgo vieren? Kom dan op zaterdag 13 april naar BRESS, dan maken we er een dag van om nooit meer te vergeten! Side note: voor alle ouders die hun kinderen mee willen nemen naar het feest: ook aan de kleintjes wordt gedacht!

Samengevat

Nieuwe Inslag 99, Breda. Zaterdag 13 april van 15:00 tot 02:00 uur. Gratis, open voor iedereen. [l]