Jan Mathon, Richard Soudant, May van der Salm, Jacqueline Jansen, Simone Bouman en Regine van Boxel.
Jan Mathon, Richard Soudant, May van der Salm, Jacqueline Jansen, Simone Bouman en Regine van Boxel.

Kleding inzameling t.b.v. Alpe D'HuZes/KWF kankerbestrijding

BREDA - Op donderdag 6 juni neemt team Together 1 deel aan Alpe D’HuZes om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF-Kankerbestrijding.

Team Together 1

Iedereen kent wel mensen die overleden zijn aan kanker of strijden tegen deze rotziekte. Vaak sta je machteloos aan de zijlijn. Team Together 1 wil er iets aan doen, door deel te nemen aan Alpe d’HuZes en daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Together 1 bestaat uit 6 sporters die heel gemotiveerd zijn om van Alpe d’HuZes een groot succes te maken. Iedere gedoneerde euro komt voor 100% ten goede aan kankeronderzoek.

Kleding-inzameling

Tot nu toe heeft Together 1 al het een en ander georganiseerd en daarmee geld ingezameld, maar wij blijven doorgaan! Dat geldt ook voor onze kleding-inzameling actie. Heeft u (bruikbare) kleding, riemen, tassen, schoenen, beddengoed, gordijnen, handdoeken of knuffels die u kwijt wil, laat het dan even weten via 06-13632494. Dan komen wij het bij u ophalen. Graag in stevig dichtgeknooptje vuilniszakken. Deze actie loopt tot begin april.

U kunt ook geld doneren op de actiepagina: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Together-1

Together 1 is u heel dankbaar voor uw donatie in welke vorm dan ook! U steunt ons hiermee in onze strijd om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding, want ‘Niemand meer dood aan kanker. Dat wilt u toch ook?’ [l]