Aanvang nieuw seizoen van het Markpontje

BREDA - De schippers van het Terheijdense Markpontje zijn klaar voor een nieuw seizoen en kijken uit naar een mooie zomer.

Dit jaar verwelkomen we twee kandidaat schippers, die door een ervaren schipper zullen worden opgeleid. Daarna gaan ook zij vaardiensten invullen en is het team weer compleet. Zaterdag 30 maart is het dan weer zover. Ook dit seizoen vaart het pontje dagelijks tot 18.00 uur. De begintijden op werkdagen verschillen per seizoendeel. Dit jaar kennen we eigenlijk geen voorseizoen, de tijden zijn nl. hetzelfde als in het Hoogseizoen.
Tien minuten voor het einde van de vaartijd is de laatste afvaart vanuit Terheijden, daarna staat de bel uit. Houdt u daar a.u.b. rekening mee. Wanneer u aan de Bredase zijde belt, hoort u ook daar tijdens de dienst een zoemer. Kortom geen zoemer, geen pont.
We hebben dit jaar drie periodes: Voorseizoen 30 maart tot en met 12 april; Hoogseizoen 13 april tot en met 6 oktober; Naseizoen 8 oktober tot en met 27 oktober.
Misschien ten overvloede: er mogen alleen gewone en elektrisch aangedreven fietsen en scootmobielen meenemen. Fietsen, aangedreven door motoren op vloeibare brandstof zijn niet toegestaan.

Meer informatie
Indien u extra informatie wil, bijvoorbeeld over het overzetten van een groep buiten de reguliere tijden, dan kan dat bij: dhr. D. Recter, voorzitter, 076-5933633, recter@gmail.com; dhr. J. Hoondert, penningmeester, 076-5931686, janhoondert@gmail.com; dhr. J. Franken, secretaris, 06-54690703, j.j.franken@ziggo.nl. [l]