Geweldige tweede helft NAC onder 19 tegen koploper

BREDA - NAC-19 heeft koploper AZ na een prima tweede helft van de winst afgehouden. Het werd 2-2 na een 0-2 achterstand en het gelijke spel was meer dan verdiend. De kersverse contactspeler Jan Paul van Hecke verkleinde de achterstand door een strafschop binnen te schieten. De gelijkmaker kwam van Yassin Azzagari. Volgende week weer een krachtmeting voor dit team als Ajax wordt bezocht.

NAC-17 verloor bij FC Volendam met 2-1. De Volendammers voeren nu de ranglijst aan. NAC-15 ging met 3-2 onderuitbij AFC en staat nu gedeeld vierde. NAC-14 en ADO Den Haag zorgden bij een 1-1 stand voor een sensationeel slot. In de blessuretijd scoorde de gasten de 1-2. Meteen na de aftrap een Bredase vrije trap en uit de rebound maakte Sabri Azarkane gelijk. Eerder had Ezechiel Banzuzi gscoord. Bij Spartaan '20 en NAC-13 bleef het 0-0. In de Twin Games stuntte NAC-12 door PSV met 10-4 te kloppen.