Uitslagen KC Terda

PRINSENBEEK - Het gras lonkt maar de zaalkorfbal competitie loopt dit jaar door tot begin April. Dit weekend werkte KC Terda de laatste thuiswedstrijden af in de 3 Linden hal te Prinsenbeek.

De D1 speelde verdienstelijk tegen kampioen Good Luck D1. Leuk dat veel supporters op dit duel waren afgekomen. Zelfs onze wethouder van sport kwam nog even kijken! Uit was nog met 18-0 verloren, nu werd het 21-6. Coach Lotte en coach Laurens waren tevreden over de vooruitgang van hun team. De C1 speelde een voor hun doen wisselvallige wedstrijd. Binnen een minuut was het 2-0, de rust werd moeizaam met 4-2 bereikt. Ook na de rust werd de score met flitsend aanvalsspel naar 6-2 uitgebouwd om daarna de tribune met 6-5 de klok zien aftellen (affluiten scheids....!). Een benauwde overwinning op Korbatjo C1 dus, maar wel daardoor keurig de 3e plek in de poule met 17 punten uit 12 wedstrijden. En 3 van die punten zijn van de nrs 1 en 2 afgesnoept, heel mooi gedaan. Als kersverse kampioen wist Terda B1 ook glansrijk te winnen van DSC B3. DSC kon geen weerstand bieden tegen het soepel spelende B team van Terda. Daarmee lieten zij zien dat zij terecht de eerste plaats bezetten. Uitslag 14-3. Volgende week spelen ze hun laatste zaalwedstrijd in Eindhoven, voordat ze de uitdaging van het veldkordbal weer aangaan. Ook daarin zal het behalen van het kampioenschap de doelstelling zijn voor dit team.

Terda 1

De senioren van KC Terda waren na de Kerst met een ongeslagen serie bezig waarin onder andere de 2 koplopers werden verslagen. Ook vandaag werd met goed spel een ruime overwinning behaald op het Vlaardingse Twist. als 4e dame werd dit keer Mette van de A1 geleend. Met 2 treffers deed zijn meer dan goed mee. Uitslag 13-5 en inmiddels de 2e plek binnen handbereik. Dan moet nog wel de inhaalwedstrijd tegen KCC worden gewonnen. De wedstrijden van de A1 en het 2e waren verplaatst, waardoor tot een match tussen beide ploegen werd overgegaan. Heel lang hield de A1 de score op 0-0 totdat vlak voor rust het 2e los kwam. Na rust wist ook de A1 het gat in de korf te vinden. Met 18-7 toch nog veel goals. wel jammer dat good-old René uitviel met een dik enkeltje.

Veld

In de week van 9 april gaan we weer terug naar ons thuishonk op de Wisselaar. Kennismaken met onze club en/of korfbal? Kom vrijblijvend een paar keer meedoen. Jeugd vanaf 19.00 uur, senioren vanaf 20.15 uur. Kijk ook eens op www.kc-terda.com of mail naar info@kc-terda.com. [l]