Het team van Bosch Car Service Breda.
Het team van Bosch Car Service Breda. Foto:

Geen dag spijt van gehad

BREDA - 'Ik heb er geen dag spijt van gehad dat ik Bosch Car Service Breda heb overgenomen,' zegt Lennard Goverde uit Zevenbergen. Het bevalt me tot nu toe goed.'

Hij kijkt met een goed gevoel terug op de overname van het garagebedrijf aan de Charles Petitweg 33 in Breda, die hij op 1 maart 2018, een jaar geleden heeft overgenomen van Jan Bogaarts.

De ervaren ondernemer Lennard is van jongs af aan opgegroeid in een ondernemersgezin (Brabant Express en Taxi Goverde).

Viavia kwam Goverde bij Bosch Car Service Breda terecht waar Jan Bogaarts aan het roer stond. Hij vroeg me of ik het wilde overnemen. Dat heb ik toen serieus overwogen en vrij vlot besloten om het te doen en begin 2018 hakte ik de knoop door. Ik kende het bedrijf en de klanten nog niet zo goed maar kon terugvallen op een paar autorotten die al levenslang in het autovak zitten. 'En dan hebben wij het over Frans Huijbregts, manager aftersales die zijn strepen allemaal allang verdiend heeft. Daarnaast hebben wij een goeroe in de sales die meer auto 's verkocht heeft in zijn leven dan menig autoverkoper. John Broeren. Wie kent hem niet!

Bij Bosch Car Service Breda (BOVAG en RDW-erkend) kun je niet alleen terecht voor onderhoud, schades, banden en apk, maar ook voor onderhoud van lease-auto's.

Stap eens vrijblijvend binnen in onze showroom voor een kennismaking onder het genot van een vers kopje koffie. Graag tot ziens! [l]