Yara en Jafeth Oomen op het Open Podium. FOTO JANETTE VAN DER AA
Yara en Jafeth Oomen op het Open Podium. FOTO JANETTE VAN DER AA Janette van der Aa

't Houwke bruiste weer

BREDA - Het was zondag 7 april een geslaagd Open Podium. Het publiek was weer in grote getale naar het Houwke gekomen om te genieten van een vol programma.

Als eerste traden op Yara en Jafeth Oomen. Van dit duo gaan we zeker meer horen in de toekomst. Wat een talent! Trio Allegro bracht Nederlandstalige liedjes. Ware Kleinkunst in het Houwke. Rosetti & friends wisten daarna het publiek te boeien met liedjes uit de zeventiger jaren. Uiteraard was daar ook weer Ingrid Klasen, die weer een fantastische bijdrage leverde. De Houwke Huis band wist ook weer het publiek te boeien, te amuseren en vooral aan het zingen te krijgen. Alle mensen (publiek en muzikanten) hebben een geweldige middag gehad.

Meedoen?

Podium 't Houwke staat open voor zangers/zangeressen, muzikanten, verhalenvertellers, stand-up comedians etc. in alle denkbare genres en talen. Het is dé ideale gelegenheid om ( meer) podium ervaring op te doen. Wil je meedoen? Laat het weten via johan.akkermans@gmail.com. We kunnen zorgen voor begeleiding. Geluidsinstallatie en microfoons zijn aanwezig.

Het eerstvolgende Podium 't Houwke is gepland voor zondag 2 juni van 14.00 tot 16.30 uur. Wat houdt je tegen? [l]