Onze jubilarissen.
Onze jubilarissen. (TvN)

Zes jubilarissen bij jeu de boulesvereniging Va-Tout

BREDA - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van jeu de boulesvereniging Va-Tout aan de Nieuwe Inslag 89 te Breda maakte voorzitter Ton Buuron bekend dat er dit jaar zelfs zes jubilarissen te melden zijn. Vijfentwintig jaar ononderbroken lid van de vereniging zijn Jan van Zundert, Boy Augustinus, Wim Smits, Hennie van Zundert, Claudie van Wanrooij en Marian van Campen. Behalve felicitaties hoorde daar natuurlijk ook een bloemetje bij.

Nationale Petanque Competitie zit erop

Op 6 april werd de laatste dag gespeeld van de NPC voor clubteams en waren de eindresultaten bekend. Va-Tout 1 kwam voor het tweede jaar uit in de 2e divisie en eindigde op de 3e plaats. Toch twee plaatsen hoger dan vorig jaar. Va-Tout 2 debuteerde in de 3e divisie en handhaving in deze klasse was de doelstelling. Va-Tout 2 is tevreden met de behaalde 4e plaats. Bij Va-Tout 3 wilde het maar niet lukken dit seizoen en moest ondanks de grote inzet genoegen worden genomen met de laatste plaats in het klassement van de 5e divisie. Va-Tout 4 tenslotte mag terug kijken op een goede competitie in de 6e divisie, spannend tot op de laatste speeldag. Het kampioenschap werd op één punt na gemist. Geen kampioenen dus dit jaar bij de vereniging, maar Va-Tout kan wel terugkijken op een goed seizoen.

Open dinsdagmiddagmêlée

De open dinsdagmiddagmêlée van 9 april werd na barrage gewonnen door Marian van Campen met 3+20. Paul Paardekooper werd tweede, eveneens met 3+20. Nelly van der Avoird werd derde, met 3+19.

Zomer Club Competitie gaat van start

Op zaterdag 20 april gaat de Zomer Club Competitie voor viertallen in het district ZuidWest van start. Va-Tout neemt deel met vijf teams. Deze eerste competitiedag wordt er door drie teams thuis gespeeld.

Meer informatie over jeu de boulesvereniging Va-Tout aan de Nieuwe Inslag 89 te Breda is te lezen op de website: www.va-tout.nl. [l]