Oranje Comite Boeimeer. FOTO BRAM LOOSE
Oranje Comite Boeimeer. FOTO BRAM LOOSE Bram Loose

Maximale Oranje sfeer in de wijk Boeimeer

BREDA - Na de succesvolle terugkeer van Koningsdag in de wijk Boeimeer afgelopen drie jaar, gaan we Koningsdag 2019 nog grootser samen vieren.

Wat was het gezellig afgelopen edities. Afgelopen jaar onder het genot van de zon was het één groot feest voor de wijk. De grote opkomst, alle vrijwilligers, vele sponsoren en de apres ski DJ maakten het een feestelijke dag voor groot en klein. Alle reden om er dit jaar bij te zijn!

De verschillende koningsspellen zijn alweer besteld en we zorgen uiteraard voor hapjes en drank maar er is meer: de vrijmarkt; eigen springkussen voor de allerkleinsten; feest DJ; schminkers; pony`s en een spectaculaire loterij! Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Breda en de Wijkraad.

We starten op Koningsdag om 13:00 uur met de spellen en hebben rond 18:00 uur de loterij. Om 20:00 uur draait onze feestelijke DJ zijn laatste nummer en sluiten we de dag af.

Volg het via Facebookpagina ‘Oranjecomite Boeimeer’ ons nieuws en het programma. Het evenement zal plaatsvinden rond de Mokkenboom, kruising Cimburgalaan en Boeimeerlaan en iedereen is van harte welkom namens Oranje Comite Boeimeer. [l]