Rocken voor het goede doel tijdens Koningsdag

BREDA - Op zaterdag 27 april organiseert het Bredase Roparunteam ‘Daar Lopen We Voor’ voor de tweede keer het muziekevenement “Daar Rocken We Voor” in Café de Speeltuin aan de Visserstraat te Breda. Vanaf 18.00 uur verzorgen zes bands tot in de late uurtjes een gevarieerd programma. Tijdens dit evenement zijn verschillende manieren voor de bezoekers om bij te dragen aan het goede doel, Stichting Roparun.

Roparun team 136 Daar Lopen We Voor uit Breda doet dit jaar voor de 9e keer mee aan de Roparun, de jaarlijkse estafetteloop van Parijs naar Rotterdam tijdens het Pinksterweekend. Het doel van de Roparun is om zoveel mogelijk geld op te halen om mensen te ondersteunen die zich in het laatste stadium van kanker bevinden, onder het motto ‘Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Acties
Naast de sportieve prestatie van het lopen van ruim 530 kilometer in estafetteverband binnen 48 uur, organiseert Team 136 Daar Lopen We Voor door het jaar heen verschillende acties om geld op te halen. Eén daarvan is het muziekevenement ‘Daar Rocken We Voor’ op zaterdag 27 april in Café de Speeltuin aan de Visserstraat te Breda. Bezoekers kunnen genieten van diverse soorten muziek, zoals covers van Fleetwoord Mac, blues, Country, stevige Rock, zelfs een beetje punk en poprockcovers. De toegang is gratis.

Programma
18.00 - 19.15 uur: MAMA JEAN plays Fleetwood Mac (acoustic)
19.45 - 20.30 uur: Melody & Jay Marten (acoustic)
21.00 - 21.45 uur: Rory Eestermans (blues, acoustic)
22.15 - 23.00 uur: All Stars (stevige blues and rock)
23.30 - 00.30 uur: Eastwood Rumble (rockcovers)
01.00 - 02.00 uur: Bottlecap Accident (alternatieve rock)
Meer informatie over de bands vind je op https://www.daarlopenwevoor.nl/daar-rocken-we-voor-2019/ [l]