Bianca de Craen geeft tips en tricks. FOTO NATUURMONUMENTEN
Bianca de Craen geeft tips en tricks. FOTO NATUURMONUMENTEN Natuurmonumenten

Hondenworkshop op Landgoed Oosterheide

BREDA - Natuurmonumenten heeft zondag 28 april een frisse en uitdagende ochtendwandeling voor honden op landgoed Oosterheide, vlakbij Breda. Samen met de boswachter en een hondengedragstherapeut werken we aan de vertrouwensband tussen hond en baasje.

Boswachter John Sips vertelt over de effecten die honden kunnen hebben op de natuur en het wild dat er leeft. Hondengedragstherapeut Bianca de Craen geeft je tips en tricks om met een aangelijnde hond een leuke, actieve wandeling te maken. Er worden oefeningen en spelletjes uitgeprobeerd in het bos. Gun jezelf en je hond deze unieke ervaring en doe wat inspiratie op! De wandeling duurt twee uur en start om 10.00 uur. Wil je meedoen? Meld je dan aan via https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/oosterheide en klik op ‘activiteiten’.

Belangrijk: 1 hond per aanmelding, meerdere baasjes bij aanmelding mogelijk; maximaal 8 honden in deze activiteit; de honden dienen sociaal te zijn (geen agressie) naar andere honden en mensen. Vragen? Stuur een e-mail naar m.fieret@natuurmonumenten.nl. [l]