Winst en velies voor NAC onder 17

BREDA - NAC-17 speelde een goede wedstrijd midweeks bij Excelsior en won met 0-1. Zaterdag kwam koploper PEC Zwolle naar Breda.

NAC-17 weerde zich kranig en hield gelijke tred in deze aantrekkelijke wedstrijd. Uiteindelijk werd het 0-2 voor de bezoekers via een onnodige strafschop en een inspeelpass in de voeten van de tegenstander. NAC-19 speelde tegen een Chinese jeugdselectie en won met 2-5. NAC-15 toog naar Zwolle en won gedecideerd van PEC met 1-6. Dat team speelde midweeks tegen Vancouver een oefenpot. Met enkele minuten te gaan en een 3-0 voorsprong leek er niets aan de hand. Echter scoorden de Canadezen binnen die paar minuten viermaal. Gelukkig waren er twee buitenspel zodat ondanks dit rare slot de winst met 3-2 in Breda bleef.