Open dag bij Teteringse tennisvereniging op 12 mei

TETERINGEN - 12 Mei bent U van harte welkom om onze open dag gevestigd op Sportpark “de Gouwen” aan de Donkerstraat te bezoeken. TTV telt 600 tennisleden, waarvan 100 jeugdleden. Naast 11 tennisbanen heeft de vereniging nu ook 2 padel- en 12 jeu de boules banen beschikbaar. Mensen die geen tennis/padel lid willen zijn, kunnen wel boules-lid worden.

Padel is een mix tussen tennis en squash en wordt in een soort kooi gespeeld. Het wint erg aan populariteit. Jeu de Boule kennen we uit Frankrijk. Het komt ook bij de jeugd, meer en meer in trek. Omdat we vanaf nu 3 balsporten aanbieden zijn we meer dan een gewoon tennispark!

Nieuwe leden zijn erg welkom. Gezelligheid en sportiviteit staan bij ons voorop. We willen de betrokkenheid met de omgeving vergroten, dus bezoek ons deze dag! We starten om 14.30 uur met ons programma. De jeu de boules - en padel banen worden door de wethouder van Sport - Daan Quaars - geopend. Er is ook een padel en boule demonstratie. En een tennis clinic. U kunt ook zelf meedoen. Voor de kinderen zijn er spelletjes. Rond 17.00 uur wordt aan alle aanwezigen en drankje en hapje geserveerd op ons mooie terras, of in het eigentijdse paviljoen. [l]