Harmonie St. Caecilia Bavel maakt zich op voor de derde editie van het Pastorietuinconcert.
Harmonie St. Caecilia Bavel maakt zich op voor de derde editie van het Pastorietuinconcert.

Harmonie St. Caecilia Bavel blijft muzikaal verrassen

BAVEL - Zaterdagavond 15 juni is het weer zover. Dan organiseert Harmonie St. Caecilia Bavel haar derde Pastorietuinconcert. Na 2015 en 2017 heeft ook dit jaar mevrouw van ‘t Hooft haar prachtige pastorietuin ter beschikking gesteld om een sfeervol luisterconcert te laten plaatsvinden. Een speciaal comité binnen de Harmonie is al maanden bezig om dit concertspektakel op te zetten en zoals bij de twee voorgaande edities, belooft het ook nu weer een muzikaal hoogtepunt te worden.

De Harmonie weet telkens weer bijzondere muzikale combinaties te maken met koren en vocalisten voor dit concert. Dit jaar hebben ze onder meer een landelijke topper gecontracteerd. Humphrey Campbell, bekend van de popgroep Oscar Harris & Twinkle Stars, musicals, Eurovisiesongfestival maar ook optredens met de Marinierskapel, zal zijn warme stemgeluid deze avond door de Pastorietuin laten klinken. Natuurlijk zijn er nog een paar toppers uit Amsterdam. Onze geboren Bavelse Marie Louise Nelemans, woonachtig in Amsterdam mag met haar prachtige stemgeluid niet ontbreken. Marie Louise kennen we o.a. van Bavel Izz Music maar in Amsterdam kennen ze haar in de musical- en theaterwereld. Zij vormt met de Harmonie een unieke band en zal ook deze avond solo maar ook in een duet met Humphrey schitteren. Zij brengt uit de Amsterdamse theaterwereld Wesley de Ridder mee, een goede vriend van Marie Louise, hoofrolspeler in diverse theatervoorstellingen maar ook vocaal zal hij ons gaan verrassen deze avond.

Natuurlijk is er ook een bijzonder zangkoor gezocht en daarbij is het oog gevallen op het zangkoor d’Accord uit Breda. Dit koor vierde eerder dit jaar zijn 50jarig bestaan met een avondvullende voorstelling in het Chassé theater.

De prachtige ambiance van de Pastorietuin, de hoge kwaliteit vocalisten en koor en natuurlijk het unieke instrumentale samenspel van Harmonie St. Caecilia garanderen een bijzondere theateravond in de openlucht. Overigens is er ook nog een muzikale voor- en nazit met het orkest Cluster uit Prinsenbeek, een groep jonge muzikanten die zorgen voor de juiste muzikale sfeer. We gaan u komende weken nog verder informeren over het concert, maar zorg dat u op tijd uw kaartjes bemachtigt, immers de tuin is op een gegeven moment vol.

De voorverkoop start op 9 mei bij Albert Heijn Bavel en Primera Roelands in Bavel. U kunt uw kaarten ook reserveren via de webpage van de Harmonie www.stcaeciliabavel.nl[l]