De organiserende band Biloute!. FOTO TON DUNK
De organiserende band Biloute!. FOTO TON DUNK Ton Dunk

Wethouder opent 11 mei 1e Biloute! Muziekfestival in Teteringen

TETERINGEN - Op 11 mei maken 16 verschillende bands/solisten de hele dag muziek! Om te luisteren, om gelijkgestemden te ontmoeten in een ontspannen sfeer en om regionale muzikanten een podium te bieden. Dat was het uitgangspunt om dit eerste Biloute! Festival te organiseren! En wethouder Paul de Beer komt dit nieuwe initiatief om 11.30u officieel openen.



Country- en folkband Biloute!, tevens naamgever van het festival, heeft vorig jaar mei i.v.m. haar eerste lustrum een besloten feest georganiseerd voor haar fans en muziekvrienden. Dat was een dusdanig succes dat hen is gevraagd om ook dit jaar iets dergelijks te doen. Daar hebben de bandleden graag gehoor aan gegeven en i.s.m. 't Web zal het 1e Biloute! Festival op 11 mei een feit zijn. Niet besloten, maar juist voor iedereen toegankelijk én gratis! Op het podium zullen vanaf 11.00 tot 22.00 uur maar liefst 16 verschillende muzikale acts plaatsvinden.

Optredens
Muziek van lokaal bekende en minder bekende solisten, bands, blaasorkest, zangers, instrumentalisten, Nederlandstalig, Engels, country, blues enz., kortom: voor elk wat wils.
Biloute! - van Kelderen - Test - American Pepperoni - The Old Chaps & Friends - Sonny & Band - Pillowtalk - Elrieke van Gelderen - Road Trippin' - B&R Band - Rosetti & Friends - Gerry Joosen - Marc Franken - Adelsi Trio - FF Anders - Kennieharder.
Biloute! betekent 'maatje, vriend'. En wat, zo vraagt de organisatie zich af, is er mooier dan met vrienden te zijn en er samen een mooi feest van te maken? En als de belangstelling groot is, wordt het wat hen betreft een jaarlijks terugkerend evenement.
1e Biloute! Festival ’t Web, Zuringveld 1, 4847 KS Teteringen van 11.00-22.00u. [l]