Zielsveel zingen in Lutherse Kerk

BREDA - Vrijdagavond 17 mei is er in de Lutherse Kerk weer ‘Zielsveel zingen in hartje Breda’, de maandelijkse zangavond georganiseerd door stembevrijder Marjo Brenters. ‘Zielsveel zingen’ staat open voor iedereen. Ook mensen die denken niet te kunnen zingen of die het niet goed durven, zijn van harte welkom. Veel mensen zijn je al voorgegaan, en staan vaak verbaasd over hoe heerlijk én hoe vanzelfsprekend het bleek te zijn!

Bij ‘Zielsveel’ zingen we mantra’s en andere eenvoudige melodieën. We herhalen de mantra’s keer op keer, zodat we ons het lied helemaal eigen maken. Het settelt zich als het ware in ons lichaam. Dan kan onze stem gaan stromen, en mét de stem ook de energie. De ervaring van het zingen zélf wordt leidend, ons denken raakt op de achtergrond. Er ontstaat verbinding: met onze eigen gevoeligheid, onze eigen wijsheid en vooral ook met elkaar. Dat mee te maken zorgt voor plezier en gezamenlijkheid. Tussen het zingen door zijn we stil om naar binnen te keren. En dan zingen we weer. We laten de controle los over hoe het zou moeten klinken. Wie weet wat daar voor verrassends uit voortkomt. Bij ‘Zielsveel’ is iedereen welkom, of je nu wel of geen zangervaring hebt.
‘Zielsveel’ begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Om 19.30 uur gaat de kerk open en is er thee te verkrijgen. De entree kan contant betaald worden bij binnenkomst. Graag vooraf aanmelden via de website www.marjobrenters.nl of stuur een mail naar marjo@marjobrenters.nl. De laatste bijeenkomst van dit Zielsveel-seizoen is op vrijdag 21 juni van 20.00-22.00 uur. [l]