NAC onder 19 stunt tegen kampioenkandidaat Feyenoord

BREDA - NAC-19 is aan een geweldige eindsprint bezig. In de eredivisie onder 19 strijden Ajax en Feyenoord om de titel. Onlangs speelde de -19 gelijk tegen Ajax en afgelopen zaterdag werd in de tweede helft een 0-2 achterstand bij rust omgezet in een 3-2 zege. De tactische omzetting in de pauze lag daaraan ten grondslag volgens trainer Maickel van Loon. Mohamed Amissi, Sjaak Kuijper en Gijs Kila scoorden.

NAC-17 speelde tegen het veel hoger geplaatste FC Twente met 2-2 gelijk. Ondanks doelpunten van Bram Sloots en Kay Jansen redde NAC-14 het niet tegen FC Utrecht. Het werd 2-5. NAC-13 won ook verrassend in eigen huis van FC Groningen met 3-2. De tegenstander hijgt Feyenoord in de nek in de titelrace.