De Vervelende Bus
De Vervelende Bus Wannes Cré

De Vervelende Bus, een ware belevenis voor iedereen vanaf 4 jaar

BREDA - Zondag 26 mei komt er wel een hele bijzondere bus op het voorplein van het Chassé Theater gereden. Kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en de oppas worden uitgenodigd om in ‘De Vervelende Bus’ te stappen; een muzikaal en filmisch zoekboek waarin alles draait om tijd, maar net zo goed vergeten kan worden.

De voorstellingen voor iedereen vanaf 4 jaar starten om 13.30, 14.30, 15.30 en 16.30 uur in een echte stadsbus voor het theater. Een bijzondere ervaring voor jong en oud, maar pas op: ‘De Vervelende Bus’ is niet geschikt voor opgewonden standjes zonder geduld!

De Vervelende Bus
Ga mee met ‘De Vervelende Bus’, een filmisch en muzikaal spektakel waarin fantasie en tijd de hoofdrol spelen. Volgens de makers Schippers&VanGucht is vervelen helemaal niet saai. Er ontstaat juist ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die veel creatiever en frisser blijken te zijn dan je ooit had durven dromen! Maar waarom duurt de ene minuut langer dan de andere? Wat zou jij doen als je de tijd even kon rekken? Staat de tijd dan stil? Of net niet… ‘De Vervelende Bus’ is een ware belevenis voor iedereen vanaf 4 jaar. Niet in de laatste plaats omdat de fantasierijke voorstelling zich letterlijk in een bus afspeelt! Laat je verrassen door deze locatievoorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen. Bestel kaarten via: www.chasse.nl. Let op: er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar per voorstelling, dus wees er snel bij. [l]