Gratis Tientjes wandeling

BREDA - Wil jij er ook even lekker op uit in de natuur? Kom dan naar de gratis Tientjeswandeling op zondag 26 mei. Wij van Stichting Tientjes willen mensen bij elkaar brengen, en uitdagen om sociaal in beweging te komen en te blijven, d.w.z. hun kennissenkring uit te breiden en elkaar wederzijds te inspireren met nieuwe of minder nieuwe ideeën.

Daarom organiseren we elke laatste zondag van de maand een wandeling in het Mastbos. Het gaat daarbij vooral om het onderling contact en de gezelligheid. Daarom wordt er ook halverwege gepauzeerd om samen wat te eten en te drinken. Vanaf 13.00 uur verzamelen we vóór bij restaurant de Boswachter in het Mastbos (Huisdreef 4). Om 13.10 uur vertrekken we voor een mooie en gezellige wandeling door het Mastbos. Rond 14.00 uur is er pauze met heerlijke gratis biologische hapjes en koffie of thee. Tegen de klok van 15.00u zijn we weer terug.

Aanmelden
Aanmelden verplicht i.v.m. het aantal traktaties, bij Leo Alleblas, Mailadres: salbella@ziggo.nl Telefoonnummer: 076-5223639. De wandeling is niet geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. [l]