BRIK zoekt vrijwilligers

BREDA - Het Brabants Internationaal Kinderfestival is een feest voor kinderen en hun families. Van 5 t/m 11 juni worden 26 non-verbale voorstellingen gepresenteerd door 19 nationale en internationale gezelschappen. De voorstellingen vinden plaats in Theater de Stilte, het Chassé Theater en op het Kasteelplein. Het festivalhart bevindt zich in het Valkenbergpark.

Initiatiefnemer van het Brabants Internationaal Kinderfestival is het in Breda gevestigde dansgezelschap de Stilte. Tijdens de vele tournees in het buitenland legde het gezelschap contacten met gezelschappen en makers van over de hele wereld. Met BRIK maken we een selectie van alle fantastische voorstellingen bereikbaar voor het Nederlandse publiek.

Mogelijke taken tijdens het festival

Het verspreiden van publiciteitsmaterialen op scholen en culturele instellingen; het begeleiden van schoolklassen in het theater; gastheer of gastvrouw tijdens voorstellingen; begeleiding van gezelschappen of internationale gasten tijdens het festival; werkzaamheden als chauffeur (runner, eventueel met eigen auto); publieksbegeleiding bij voorstellingen op buitenlocaties; het afnemen van enquĂȘtes; diverse overige werkzaamheden (bouw/breek, technisch).

Wat bieden wij

Een mooie beleving omdat je in een omgeving met kinderen werkt; mogelijkheid om voorstellingen te zien; drinken en eten als de werktijden hier om vragen.

BRIK is ontzettend blij met de hulp van vrijwilligers. Zonder jou, kan BRIK niet bestaan. Jij bent het gezicht van BRIK en maakt het verschil voor onze bezoekers. Om alle informatie voor jou op een rijtje te zetten vindt je in deze vrijwilligershandleiding informatie, instructies en tips. Mocht je toch nog vragen hebben? Schroom dan niet en mail naar vrijwilligers@brikfestival.nl.

Direct aanmelden: https://bit.ly/2V2EX13. [l]