Wil jij fietsen of wandelen voor het goede doel?

BREDA - Op 6 juni, gelijk aan de start van de Alpe d’HuZes, starten wij van TopOp Kids met de alternatieve Alpe d’Huzes, genaamd BredAlpe d’Huzes. Wij zullen met z’n allen fietsen voor het goede doel, de opbrengsten van het event zullen naar Alpe d’HuZes en TopOp Kids gaan. Ook jij kan een steentje bijdragen!

Omdat het beklimmen van de Alpe d’Huzes 21 bochten kent, zal het fietsen van de BredAlpe d’HuZes per ronde 21 kilometer tellen.

Wil jij de uitdaging aangaan, dan schrijf je je in om de route 6 keer af te leggen. Of je nou 1 of 6 rondes gaat doen, iedere kilometer telt! Je betaalt een inschrijfbedrag voor het aantal rondes dat jij gaat fietsen, dit kan je zelf betalen maar je kan er ook voor kiezen om een sponsor te zoeken.

Het is uiteraard ook mogelijk om de route te bewandelen.

Programma

Om 12.00 uur zullen wij het terrein openen. Om 13.00 uur vertrekt de eerste lichting fietsers. Vanaf dan zal ieder heel uur een nieuwe groep vertrekken.

Heb jij je ingeschreven voor meerdere rondes? Vertrek dan bij een van de eerste lichtingen, zo ben je ervan verzekerd dat jij de tocht afmaakt.

Om 17.30 uur zal de laatste groep vertrekken.


Ben je klaar met jouw route?

Dan kom je terug naar het startpunt en dan wordt je warm onthaald op het enige, echte wielersplein van BredAlpe d’HuZes. Daar vieren wij jouw bijdrage aan het goede doel.

Je kan gemasseerd worden door een van onze masseurs, genieten van een koud pilsje of frisje en lekker wat eten om al je verbruikte energie weer op pijl te krijgen!

Er zal een DJ aanwezig zijn, zodat je je spieren lekker los kan dansen. Het wordt een groot feest, dus schrijf je snel in.

Voor meer info of inschrijven zie www.topopkids.nl [l]