Open podium ROeR 'de gevoelige snaar'

BREDA - Herinneren met je eigen gedicht, verhaal, muziek of kunstwerk. Doe mee! Stichting ROeR Breda nodigt iedereen die iemand mist uit om vóór 1 juli een gedicht of een lied te schrijven. Het maken van een tekening, schilderij of ander kunstwerk is eveneens mogelijk. Tijdens de eerste editie van open podium ROeR De gevoelige snaar, op zondagmiddag 25 augustus, kun je je creatieve uiting zelf presenteren of dat door iemand anders laten doen. Het kan ook anoniem.

Het Bredase samenwerkingsverband wil met deze activiteit iedereen de gelegenheid bieden op zijn eigen manier uiting te geven aan zijn gevoelens, gedachten en herinneringen rondom overlijden en rouw. Geef je creativiteit de ruimte en mail je persoonlijke gedicht, muziekstuk of foto van je kunstwerk vóór 1 juli naar info@roerbreda.nl

Een selectie van de gedichten wordt opgenomen in een ROeR-bundeltje, dat op het open podium beschikbaar zal zijn. Dat open podium vindt plaats op zondagmiddag 25 augustus, in de sfeervolle omgeving van PodAa, Weerdstraat 35B, Breda. Er vinden zowel buiten als binnen activiteiten en presentaties plaats. Ook zijn er verschillende stilteplekken om je terug te trekken of juist met anderen in gesprek te gaan.

Sinds haar oprichting organiseert Stichting ROeR jaarlijks een herdenkingsactiviteit. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe manier om stil te staan bij verlies en gemis. Een open podium met een lach en een traan, met inspiratie en ontroering, passief en actief. Zet je ‘gedenken aan’ op papier, in woorden, in klanken, in verf of met welk ander materiaal dan ook.

Kijk voor meer informatie op www.roerbreda.nl/open-podium of neem contact op met de organisatie: info@roerbreda.nl of 076-5201799. [l]