Wisseltentoonstelling Paulus van Daesdonck

ULVENHOUT - Op 3 februari opende Museum Paulus van Daesdonck te Ulvenhout een unieke tentoonstelling. Een wisseltentoonstelling met constant wisselingen.

In het depot van het museum staan niet minder dan 200 schilderijen, mooi en lelijk. Er liggen prachtige vaandels van verenigingen uit Bavel, Ginneken en Ulvenhout. In de tentoonstelling die nu loopt worden een aantal van de pronkstukken uit die collectie getoond. Niet steeds dezelfde, maar regelmatig wisselingen. In de afgelopen weken zijn er weer schilderijen en vaandels vervangen. Ook weer enkele nieuwe schenkingen voor de collectie worden getoond. U herkent er veel van en geniet er van. De pronkstukken die de heemkundige musea van Chaam, Prinsenbeek en Teteringen meebrachten bij de opening van de tentoonstelling op 3 februari kunt u nog steeds bewonderen.

Zondag 2 juni, 1e zondag van de maand, is het museum weer open van 14-16 uur. We zien u graag op Pennendijk 1, Ulvenhout bij Museum Paulus van Daesdonck. De toegang is gratis. Loop ook eens binnen, het is er altijd gezellig. [l]