TC Breda biedt zomeruitdaging voor teamsporters en tennisliefhebbers

BREDA - TC Breda biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers of andere sportliefhebbers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook andere belangstellenden of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

Compact lidmaatschap

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 3 maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de deelnemers aan het begin één clinic onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

Over TC Breda: de tennisclub van ons allemaal

TC Breda is al 80 jaar een tennisclub van ons allemaal voor iedereen. Het tennispark, met het midden tussen de banen gesitueerde clubhuis, gelegen bij het Mastbos in het Ginneken, is in eigendom van en beheerd door de vereniging zelf. Leden spelen voor- en najaars-competitie, tossen elke woensdag, houden verschillende toernooien en trainen om beter te worden.

Deelnemers aan de Zomer Challenge kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Meer informatie over de actie en aanmelden kan via de website: https:/www.tcbreda.nl/zomer-challenge. [l]