Start meisjes pupillen. FOTO TEUN SCHIPHOUWER
Start meisjes pupillen. FOTO TEUN SCHIPHOUWER Teun Schiphouwer

Wedstrijden Klaverblad Bredaas inline skate kampioenschap jeugd

BREDA - Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseren de schaatsverenigingen Ballangrud Breda en De Striene West-Brabant drie skeelerwedstrijden om het Klaverblad Bredaas inline skate kampioenschap jeugd.

De wedstrijden zijn op de zaterdagochtenden 8 juni en 28 september en op maandagavond 15 juni. Op zaterdag zijn de wedstrijden van 09:30-11:00 uur en op maandag van 17:30-19:00 uur. De wedstrijden worden gehouden op het Cor Vlemmix circuit aan de Terheijdenseweg te Breda.

Iedereen mag meedoen

Deelname staat niet alleen open voor jeugdleden van de Bredase schaatsverenigingen maar ook voor jeugdige skeeleraars uit de regio Breda en West-Brabant die geen lid zijn van een KNSB-vereniging. Voor deze skeeleraars is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met de skeelersport. Het zijn zeer laagdrempelige wedstrijden waarbij meedoen veel belangrijker is dan winnen. Het dragen van een helm en polsbeschermers is verplicht.

Jeugdleden van de schaatsverenigingen kunnen inschrijven via de website van De Striene www.striene.nl. Op deze website vind je ook informatie over de wedstrijden. Niet leden die willen deelnemen aan de eerste wedstrijd op zaterdag 8 juni kunnen tot uiterlijk 6 juni hun aanmelding mailen naar info@striene.nl Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. [l]