CKE-reünie op vrijdag 28 juni

BREDA - In 1976 kwamen de ABN/ de AMRO/ en de W.U.H.B. met hun Effecten afdelingen naar Breda en zorgde daarmee voor een boost in de werkgelegenheid in onze regio.

In 1991 fuseerden de ABN en de AMRO met elkaar en werd besloten om het kolossale pand van de ABN aan de hoek Ettensebaan / Tuinzigtlaan af te stoten en door te gaan met het pand aan de Kemelstede, waar ze tot september 2018 zaten, daarna gingen hun werkzaamheden terug naar A´dam en India.

Nu hebben op veler verzoek van oud gedienden van de destijds ABN Bank het idee weer opgepakt voor een 3e Reünie op poten te zetten voor al het personeel dat op het CKE &CCB -ABN, Tuinzigtlaan 14, die daar gewerkt hebben in de periode 1976/1991 mogen zich aanmelden.

Wij hebben op diverse social media al een stukje daarover weggezet en m.n. op FB is het een ´trending toppic´, maar niet iedereen zit op social media en nu zouden wij het zeer op prijs stellen als Jullie weekblad nu als vangnet zou willen fungeren en zo vriendelijk zou willen zijn om dit stukje plus ingesloten foto te plaatsen in e.v. jullie volgende edities om zodoende onze andere oud gedienden ook te bereiken ?

Op veler verzoek gaan wij een 3e reünie houden, het betreft hier een reünie van het CKE/CCB ABN te Breda, d.d.: Vr. 28/6-´19 op het sportcomplex van de v.v. Bavel.

Iedereen die op het CKE/CCB gewerkt heeft in de periode 1976 t/m 1991 mag zich aanmelden eventueel inclusief partner d.m.v. betaling op de rek. van a.c.p.m. pijnen Iban: NL17 RABO0116714999 o.v.v. reünie CKE met jouw naam uit die periode. No Refund mogelijk. Heeft u nog foto´s uit die tijd dan graag z.s.m. doorsturen naar: jan.dahmen@zonnet.nl. Aanmelden voor 19 juni a.s. middels betaling. [l]