Zorgcentrum Thebe Heuvel zoekt vrijwilligers

BREDA - Thebe Heuvel is op zoek naar jou, die gedreven vrijwilliger die mee willen helpen bij verschillende activiteiten.

Voor bijvoorbeeld de gezellige vrijdagmiddag afsluiting, waarbij er activiteiten georganiseerd worden met verschillende thema’s, zijn wij opzoek naar enthousiaste en gastvrije vrijwilligers die samen met een vaste begeleider de middag laat slagen!

Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen met de maandelijkse muziekmiddag op de een zaterdag van de maand (soms op een andere middag).

Sfeer scheppen en bewoners voorzien van een drankje en een hapje zijn de meest voorkomende werkzaamheden. Wij zoeken hiervoor vrijwilligers die affiniteit hebben met de horeca en in zijn voor gezelligheid. Ook op andere dagen zoeken we vrijwilligers die in de Plaza willen meehelpen.

Locatie Heuvel wordt omgeven door terrassen aan het water, wij zoeken vrijwilligers die samen met onze bewoners ervoor willen zorgen dat de terrassen er netjes uit blijven zien, het gaat voornamelijk om onkruid wieden en andere lichte werkzaamheden.

Wij zoeken hiervoor vrijwilligers met groene vingers en die het leuk vinden om buiten te zijn en samen met anderen te werken. Dag en tijdstip is nader te bepalen.

Zo zoeken we ook nog vrijwilligers die 1 keer per maand mee willen helpen met bloemschikken, of op iedere vrijdagochtend mee wilt helpen met een culinaire activiteit. Met mooi weer gaan onze bewoners graag met begeleiding wandelen. Als u op een andere manier ook u aan wilt bieden als vrijwilliger horen we dat graag.

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met zorgcentrum Heuvel en een mail sturen naar Marianne Achterberg marianne.achterberg@thebe.nl. [l]