Sportieve middag voor jonge mantelzorgers van Stib

BREDA - Op zondag 26 mei genoten jonge mantelzorgers Stib van een waardevolle middag in het Valkenbergpark. Op uitnodiging van de betrokken Bredase ondernemers Bob en Joep Sweere van Golden Tulip Hotel de Keyser, mochten deze kinderen meegenieten van een potje Bubblefootball.

Een middag vol stralende gezichten en blije deelnemers. De verbinding en de chemie tussen de jonge mantelzorgers en het team van Golden Tulip Keyser Breda was heel erg bijzonder. Geweldig om te zien wat betrokkenheid met de ander doet. Klein gebaar, grote impact.

Steunpunt informele zorg Breda (StiB) is het kenniscentrum voor mantelzorg in Breda. Iedereen die te maken heeft met mantelzorg, kan bij StiB terecht voor gratis informatie, advies en ondersteuning op maat. StiB is er voor alle mantelzorgers in Breda, Bavel, Ulvenhout, Teteringen en Prinsenbeek. Deze middag is tot stand gekomen door bemiddeling van Good Days. Good Days organiseert evenementen die bedrijven aan maatschappelijke instellingen koppelt. Van de eerste kennismaking tot de laatste borrel. En álles daartussen! www.good-days.nl. [l]