Meer ballen in de lucht

TETERINGEN - Onder dit thema heeft onze Teteringse Tennisvereniging (sportpark “de Gouwen”) in mei een druk bezochte open dag gehouden. Omdat we nu tennis, padel en jeu de boule aanbieden zijn we meer dan een gewoon tennispark! Sportiviteit en gezelligheid staan bij TTV voorop.

Ruim 150 mensen waren bij de officiële opening van de padel- en jeu de boulesbanen door wethouder Daan Quaars. Vervolgens waren er clinics. En voor kinderen spelletjes. Nieuwe leden zijn natuurlijk erg welkom!

TTV biedt deze zomer tennis en/of padel voor voetballers, hockeyers en andere belangstellenden die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook binnen sporters, die in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden voor 50 Euro waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen en/of padellen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen de spelers tennislessen en/of padeltrainingen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer volgen. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een sport zomerstop hebben, of kinderen die willen ontdekken of tennis/padel wat voor hen is.

Op dinsdagavond en vrijdagochtend is er iemand van de Jeu de Boules organisatie op het park aanwezig. Er kan dan vrijblijvend een balletje kan worden gegooid. TTV biedt ook een apart jeu de boule abonnement.

Kijk voor meer informatie op onze site www.teteringsetennisvereniging.nl. [l]