Het team van JEKA meisjes 13-2 met de beker.

Districtbekers voor JEKA teams

BREDA - De finales voor de districtsbekers van de KNVB zijn in de leeftijden onder 13 jaar een succes voor de JEKA teams geworden. Zowel bij de jongens als de meisjes werden de finales gewonnen.

Bij het vertrek was er al een verrassing voor de ploegen. Het vervoer richting Waalwijk werd geregeld door de bus van het eerste team van NAC.

De jongens 13-4 speelden als eerste hun finale tegen NEVELO uit Oisterwijk op het complex van v.v. Baardwijk. Het team met als staf Bas Diepen, Dennis de Poorter en Bram Martens kwam het meest aan aanvallen toe. Uit een daarvan werd voor de rust gescoord. Ook na de rust was de Bredase ploeg overheersend. Toch duurde het tot een paar minuten voor tijd voordat de bevrijdende tweede treffer viel. Niek Cappendijk en Jip de Beer maakten de doelpunten

Daarna trad het meisjesteam 13-2 van coach Twan van den Hurk aan voor hun finale tegen Wilhelmina. De ploeg uit Den Bosch nam vrij snel na het begin een 1-0 voorsprong. Bij dit ene doelpunt bleef het daar aanvoerster en doelvrouwe Sophie Nobel een strafschop uit haar doel ranselde. Vlak voor de rust werd het gelijk. In de tweede helft was alles mogelijk daar er veel hoekschoppen en kansen vielen. JEKA benutte er twee en kon zich bij die 3-1 voorsprong nog permiteren om een strafschop te missen. Lente de Jonge scoorde tweemaal en Charlotte van Witteloostuijn, haar broer won de andere finale, eenmaal. [l]