Aladdin en Jasmine. FOTO ANNEKE JANISSEN
Aladdin en Jasmine. FOTO ANNEKE JANISSEN Anneke Janissen

Ontdek een nieuwe wereld met Aladdin: The Urban Master

BREDA - Stichting On Stage organiseert, in samenwerking met dansschool The SCENE uit Breda, de spectaculaire dansvoorstelling Aladdin The Urban Master. De voorstelling is te zien in het Chassé Theater op zaterdag 15 juni om 19:00 uur en op zondag 16 juni om 15:00 uur in de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal. Een voorstelling waarbij dans en theater op een humoristische manier samenkomen; een oud verhaal in een urban jasje!

Het verhaal van Aladdin

Het leven van Aladdin, een arme straatjongen, staat op zijn kop als hij op een dag een magische lamp vindt met een knotsgekke Geest die kan toveren. Hij gebruikt deze toverkrachten om zijn straatimago weg te "filteren" zodat hij indruk kan maken op de mooie prinses Jasmine. Is dit genoeg om haar liefde te winnen of is er meer magie nodig?

De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige film Aladdin. Een verhaal vol humor, actie en universele lessen. Deze zijn verwerkt in de voorstelling: het tijdloze verhaal wordt in een spectaculaire dansshow tot leven gebracht door tien acteurs en ruim tweehonderd dansers. De voorstelling is gevuld met humor, lekkere beats en pure (dans)magie! Kortom: een onvergetelijke show om naar te kijken én naar te luisteren.

Knallende beats, indrukwekkende moves en heel veel getalenteerde dansers brengen de fantasierijke wereld van Aladdin tot leven. Voor vele een feest van herkenning!

Wilgo Piqué, regisseur

In de afgelopen dertig jaar heeft Piqué talloze shows en theatervoorstellingen geproduceerd, met als doel jongeren te ontwikkelen in dans en ze diverse professionele podia te geven. In een tijd en wereld waar de nadruk doorgaans wordt gelegd op verschillen, verdeeldheid en onenigheid, wil Stichting on Stage middels deze voorstelling zowel aan de deelnemers als aan het publiek laten zien dat we meer met elkaar gemeen hebben dan we initieel vaak denken. Jong en oud, beginnende en professionele dansers met verschillende nationaliteiten hebben de afgelopen maanden intensief met elkaar samengewerkt om van elkaar te leren en het beste in elkaar naar boven te halen. Het resultaat is een onvergetelijke show voor het hele gezin waarin door middel van dans een belangrijke en actuele boodschap wordt overgebracht!

Speeldata en kaartverkoop

Zaterdag 15 juni om 19.00 uur en zondag 16 juni 2019 om 15.00 uur. Kaarten voor de voorstelling zijn te bestellen via: https://www.chasse.nl/theater/programma/danstheater-aladdin. Naast de reguliere kaarten zijn er ook speciale tarieven voor mensen met een CJP pas.

Locatie: Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda, tel. 076-5303132. [l]