TdWM organiseert een week over milieu/klimaat in Stadsgalerij

BREDA - Wij zijn het koor Tegen de Wind Mee uit Breda en organiseren van 18 tot 23 juni een week over milieu/klimaat in de Stadsgalerij aan de Oude Vest 34 te Breda. Milieu en Klimaat zijn onderwerpen die ons nauw aan het hard gaan en waar we veel over zingen.

Tijdens de week van Milieu en Klimaat willen we informatievoorziening combineren met zang en andere kunstuitingen. Bij de keuze van de onderwerpen die we de revue willen laten passeren, hebben we ons laten leiden door de interesse/passie van de koorleden. Naast onze liederen is er een foto tentoonstelling van onze leden. Tevens is er een opstelling van circulair leven door PakhuisB i.s.m. Groenplein en is er een impressie van de plastic soep zoals deze in onze oceaan drijft. Tot slot worden er verschillende lezingen georganiseerd.

Programma
Dinsdag 18 juni organiseren we het Taalcafe Klimaat.
Woensdag 19 juni hebben we een serie lezingen over voedselverspilling
Donderdag 20 juni bespreken we de aanpak naar een Gasloos Breda.
Voor alle dagen geldt inloop vanaf 13:00 uur, Iedereen is welkom.
Gedurende de gehele week staat de Greenhopper naast de Stadsgalerij. De Greenhopper is de duurzame, mobiele pop-up store van Gemeente Breda in samenwerking met BRES. We zijn blij met hun bijdrage aan ons initiatief.
Voor verdere info over onze week: http://tegendewindmee.nl/stadsgalerij/
Openingstijden van de greenhopper https://groenpleinbreda.com/greenhopper/ [l]