Het gemengd koor Cantabile Plus. FOTO FEDOR
Het gemengd koor Cantabile Plus. FOTO FEDOR Fedor

Cantabile Plus zingt over zon, zee en zomer

BREDA - Op woensdag 19 juni a.s. houdt het gemengde koor Cantabile Plus van 14.15 tot 16.30 uur een Openbare Generale Repetitie in het Huis van de Heuvel, Mgr. Nolensplein te Breda.

U bent van harte welkom naar deze generale repetitie te komen luisteren. Er is op het Mgr. Nolensplein voldoende parkeergelegenheid. Wij willen onze trouwe fans graag de mogelijkheid geven ook dit jaar naar ons concert te komen luisteren.

Cantabile Plus geeft haar jaarlijkse concert voor het eerst sinds haar bestaan buiten Breda. Wij zijn uitgenodigd te komen zingen in de Maria Hemelvaartkerk als prélude op het Kunstenfestival Aardenburg. Onze dirigente, Maria Kuijpers-van Leeuwen is er wederom in geslaagd een aantal mooie liederen over zon, zee en zomer samen te stellen. We zingen o.a. liederen van Copland, Gershwin, Whitacre, Gustav Holst. Onze vaste begeleider aan de piano is wederom Jan Damen.

Dit concert vindt plaats op zaterdag 22 juni om 16.00 uur in bovengenoemde kerk in de Weststraat te Aardenburg. Ook daar bent u natuurlijk van harte welkom. Entree is gratis. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage voor de kerk op prijs gesteld. [l]