Zanggezelschap Ploege-nootjes 2019. FOTO PLOEGE-NOOTJES
Zanggezelschap Ploege-nootjes 2019. FOTO PLOEGE-NOOTJES Archief Ploege-nootjes

Stada Stores muzikaal op stelten

BREDA – Zanggezelschap Ploege-nootjes gaat komende vrijdagmiddag het winkelend publiek in Stada Stores verrassen met een bijzonder optreden. Mede door de presentatie van de Hollandse Nieuwe Haring belooft het een sprankelend geheel te worden.

Niet alleen het winkelend publiek wordt met dit optreden gediend, maar ook de bewoners van twee zorgcentra uit Princenhage die daarvoor speciaal zijn uitgenodigd. Zij worden met dit optreden extra gefêteerd. “Wij gaan komende vrijdag 14 juni tussen 14 uur en 16 uur Stada Stores aan de Rat Verleghstraat muzikaal op stelten zetten,” laat Henk van Wijngaarden, medeorganisator van deze middag in dat verband weten.
“Stada Stores is dan voor ons het podium waarin we een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan, namelijk een Flash-Mob optreden. Omdat Stada Stores veel ingangen heeft kan je er van alle kanten binnenkomen. Daarom is het zeer geschikt voor een Flash-Mob optreden, wisten we.
Mensen die niet weten wat een Flash-Mob optreden inhoudt, kunnen daar vrijdagmiddag kennis mee komen maken. Het wordt een optreden waaraan wij in ieder geval en ik denk ook het publiek veel zeker plezier aan zal beleven. [l]