Swim to fight cancer Breda zoekt vrijwilligers

BREDA - Wil jij helpen als vrijwilliger? Dat kan. Want we hebben voor een evenement als dit naast de sportieve deelnemers ook mensen hard nodig die willen helpen op 1 september.

We hebben mensen nodig voor diverse taken. Waar moet je dan bijvoorbeeld aan denken? Groep opbouwer, zowel voor zaterdag als zondag. Toezichthouders. Begeleiders. Inschrijving- en infobalie. Ontvangst. En nog veel meer taken die mede zorg dragen dat dit event een succes gaat worden.

Heb je interesse en ben jij ook een fighter? Meld je dan aan via: info@breda.swimtofightcancer.nl en geef ook meteen aan op welke vrijwilligersavond je aanwezig kunt zijn. Want op 26 juni a.s. houden wij voor onze Swim vrijwilligers een informatieavond. Hier krijg je allerlei informatie over het event en over de diverse taken die er zijn. Op deze avond gaan we direct de vrijwilligers indelen bij de verschillende taken! Zorg dus dat er bij bent.

Algemene uitgangspunten inzet vrijwilligers

Met elke vrijwilliger wordt een overeenkomst gesloten. Gegevens die worden opgenomen: NAW gegevens; Taak; Tijdens de werkzaamheden mogen er geen alcoholische dranken genuttigd worden, is roken niet toegestaan en mogen etenswaren niet worden genuttigd in het bijzijn van bezoekers. Uitleg roken: We streven naar een rookvrij event omdat we als organisatie roken en kanker een bijzonder gekke combinatie vinden op een dag als deze. Dat is de reden dat we vrijwilligers vragen niet te roken tijdens hun werkzaamheden op het event.
- Verzekerd zijn tegen schade aan derden met WA-verzekering.

Iedere vrijwilliger ontvangt: Bedrijfskleding (T-shirt); consumptiebonnen voor eten en drinken tijdens het werken op het event.

Door de Vrijwilligerscoördinator wordt een werkrooster gemaakt. Als afsluiting van de Swim wordt de vrijwilliger uitgenodigd voor een bedankavond voor Sponsoren en Vrijwilligers. [l]