Groepsfoto Popkoor Njoy. FOTO REMCO HORNSCHUH
Groepsfoto Popkoor Njoy. FOTO REMCO HORNSCHUH Remco Hornschuh

Concert 100% Njoy

BREDA - Njoy geeft een groots optreden zaterdagavond 22 juni. Op deze zomerse zaterdagavond zingt Popkoor Njoy een repertoire van Nederlandse en Belgische bodem.

Njoy is opgericht in 2003. Het is een enthousiast en getalenteerd popkoor uit Breda, bestaande uit zo’n 30 leden en met een eigen liveband. Njoy staat onder leiding van de ervaren en bevlogen dirigent Vladimir Pairel. Hij heeft gewerkt met grote namen als Anastacia, Trijntje Oosterhuis, Roel van Velzen, Lee Towers, Paul de Leeuw en is bekend van diverse tv-optredens.

Het concert 100% Njoy wordt gehouden in het sfeervolle theater De Avenue, Waterstraat 5 in Breda. Tickets zijn verkrijgbaar via de site (www.popkoorNjoy.nl) of aan de deur. Zaal open 19.30 uur, aanvang concert 20.00 uur. Na afloop is er een swingende MidSummerNight Afterparty.

Nieuwe leden welkom

Nieuwe leden zijn altijd welkom bij Njoy, ook is het koor te boeken voor diverse evenementen (informatie www.popkoorNjoy.nl).
Naast optredens tijdens verschillende evenementen organiseert Njoy om de paar jaar ook grotere concerten; 100% Njoy is daarvan nu het resultaat.[l]