Discussie over de presentatie. FOTO HAROLD DE VRIES
Discussie over de presentatie. FOTO HAROLD DE VRIES Harold de Vries

Kennismaken met de Computerclub "BRAC".

BREDA - Iedere woensdagavond (behalve feestdagen en sommige vakanties) komen we bijeen van 19.00-22.00 uur. In het Cultureel Centrum De Poelewei, aan de Mgr. de Vetstraat 2 in Breda.

BRAC staat voor Bredase Algemene Computerclub. BRAC is een vereniging van mensen voor wie hun computer een belangrijke hobby en gebruiksvoorwerp is. Op de Clubavond komen de computerproblemen van onze leden ter sprake en onderling zoeken we naar de oplossingen. Of het nu gaat om een Desktop, laptop, smartphone of een tablet, wij wisselen onderling kennis en ervaringen uit. We leren op deze manier veel van elkaar. We luisteren naar andermans problemen op het gebied van hard- en software en adviseren over het regelmatige onderhoud bij computers.

De club is voor iedereen vanaf 18 jaar. Hebt u interesse? Loop dan eens een keer binnen op een van onze Clubavonden. Maak kennis met de leden en hun activiteiten en wordt - tegen een gering bedrag - lid van BRAC.

Wilt u meer weten over deze Computerclub? Neem dan contact op met Siem Mooren, Wouter Berthoutlaan 31 in Etten-Leur. Tel. 076 5320 863. Of stuur een mail naar: s.mooren2@kpnplanet.nl. [l]