Zielsveel zingend de zomer in

BREDA - Vrijdag 21 juni staat Zielsveel Zingen in het teken van de zomer: Zielsveel Mantra Joy Party! Iedereen die zin heeft om te zingen is welkom, om onder begeleiding van een aanstekelijke band (gitaar, viool, piano, fluit, slagwerk) de zomer in te luiden. Deze avond is de afsluiting van weer een seizoen ‘Zielsveel zingen in hartje Breda’ onder leiding van stembevrijder Marjo Brenters.

Zingen is heerlijk, ook al denken veel mensen dat ze het niet kunnen, of dat ze het niet goed genoeg kunnen. Bij ‘Zielsveel zingen’ telt dat niet, we streven geen resultaat na behalve dat we lekker samen zingen. Iedereen die kan spreken, kan ook zingen. En samen met anderen wordt het nog makkelijker, het gaat vanzelf!

We zingen eenvoudige mantra’s en melodieën uit allerlei windstreken met korte en makkelijk te onthouden tekst. In die eenvoud laten we het denken los en kunnen we voelen hoe lekker en hoe natuurlijk het eigenlijk is om onszelf zingend te laten horen. Het belooft een uitbundige avond vol beweging te worden. Opgeladen en opgeruimd de zomer in!

Vrijdag 21 juni 20.00-22.00 uur, Lutherse Kerk, Veemarktstraat 11, Breda. Graag aanmelden op www.marjobrenters.nl. [l]