Jarno en Jacco met de beker. FOTO LISANNE
Jarno en Jacco met de beker. FOTO LISANNE Lisanne

Bredaas G-Korfbal op toernooi

BREDA - Het G-team van het Bredase KC Terda kwam voor het eerst uit op een echt toernooi en wonnen maar gelijk de 3e plaats.

Op het schitterende Amarant terrein in Tilburg was vorige week een groot internationaal toernooi georganiseerd. KV Tilburg zorgde voor de korfbal afdeling. Ons G team was voor de allereerste keer van de partij. Nog niet eerder speelde zij een echte wedstrijd. Gelukkig mochten we van de andere ploegen steeds 2 dames lenen waardoor we met Jacco en Jarno een compleet team waren.

Gespannen gingen ze de 1e wedstrijd in, hoe zou dat gaan. Maar gelukkig waren de krachtsverschillen minimaal tussen de ploegen. De 1e 3 werden zelfs allen gelijk gespeeld! Met 5-5, 3-3 en 2-2. Maar daarna kwam men echt los en werd met 5-1 en 3-0 gewonnen. Dus ongeslagen! Applaus van de meegereisde supporters Chris, Lisanne, Halbe, Fred en Tenny. Behoorlijk moe maar uiterst voldaan werd de terugreis naar Breda aangedaan.

De afdeling aangepast sporten (G-Korfbal) van KC Terda zou heel graag nieuwe leden begroeten zodat we de volgende keer voltallig af kunnen reizen. In de nabije omgeving worden veek toernooien georganiseerd. Interesse? Mail naar info@kc-terda.com of kijk op www.kc-terda.com. Je kunt ook na de zomervakantie aansluiten op de dinsdagavond vanaf 19.00 uur, we starten weer op 20 augustus. [l]