4FriendsforFriends. FOTO LINDA VAN GEFFEN
4FriendsforFriends. FOTO LINDA VAN GEFFEN Linda van Geffen

Kumpulan Orang Tua Raffy met aandacht voor de Indië Herdenking

BREDA - De voorbereidingen van de jaarlijkse Indië Herdenking door Stichting Arjati zijn in volle gang. Op donderdag 15 augustus staan we wederom stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog in Azië, die helaas geen vrede bracht. Een nieuwe strijd barstte los, die tot eind 1949 duurde.

Tijdens de kumpulan op vrijdag 21 juni a.s. staat Magda Wallenburg, voorzitter van Stichting Arjati, hier kort bij stil en gaat ze in op het thema van de Indië Herdenking ‘Ontdek gisteren, begrijp vandaag’. Mocht u vragen hebben over de herdenking, dan kunt u bij een van onze vrijwilligers terecht. Zij zijn de hele middag aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Het muzikale deel wordt verzorgd door Linda van Geffen met haar groep 4FriendsforFriends. Zij zullen de bezoekers trakteren op diverse genres muziek, waaronder natuurlijk voor de 70-plussers bekende evergreens. Wilt u luisteren of de dansvloer op. Alles kan. U zult versteld staan dat zelfs onze 90-jarigen de dansvloer onveilig maken. En naast dit muzikale geweld is er natuurlijk de loterij, waarmee u voor weinig geld leuke prijsjes kunt winnen.

Zin in een gezellige middag, met een serieuze ondertoon? Komt u dan naar onze kumpulan in het grand café van Raffy, Bernard de Wildestraat 400 in Breda. Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur. Mocht u na afloop een warme Indische maaltijd willen gebruiken, meldt u zich dan telefonisch aan bij de receptie van Raffy 0765225150. Voor meer informatie vraagt u bij de receptie van Raffy naar Magda Wallenburg of Ria van Ingen. [l]