Badminton voor iedereen, jong en oud, op 16 banen in het Racketcentrum Breda. FOTO HANS EMMERIK
Badminton voor iedereen, jong en oud, op 16 banen in het Racketcentrum Breda. FOTO HANS EMMERIK Hans Emmerik

Zomeravond Badminton voor iedereen

BREDA - In de zomerperiode van 3 juli tot en met en 14 augustus kan iedereen, die graag wilt badmintonnen of wilt kennismaken met deze mooie sport, op de woensdagavond terecht in de sporthal van Optisport Leisure Center (voorheen Racketcentrum) aan de Terheydenseweg 500 in Breda. Daar kan gebruik gemaakt worden van maar liefst 16 badmintonbanen.

De avonden zijn bestemd voor iedereen die graag een shuttle wil slaan. Dus ook voor diegene die geen lid is van een vereniging en puur recreatief wilt badmintonnen. Voor slechts 4 euro per persoon, kan men twee-en-een-half uur badmintonnen. Shuttles en evt. rackets zijn aanwezig. Uiteraard is er douchegelegenheid en kan men er na afloop gezellig napraten in het horecagedeelte. In principe speelt men dubbelpartijen (twee tegen twee) en maakt men zelf de wedstrijdsamenstelling. Bij drukte wordt om de 20 minuten gewisseld van spelers, zodat men voldoende partijen kan spelen.

Speeldata en -tijden

Van 3 juli t/m 14 augustus kan men iedere woensdagavond terecht van 19.30 tot 22.00 uur.

Zomeravond Badminton wordt jaarlijks georganiseerd, o.a. om de vele badmintonners in Breda en omgeving in de gelegenheid te stellen, ook tijdens de vakantiestop van de vereniging, gezellig te blijven badmintonnen. Dit is ook een ideale gelegenheid voor diegene die zijn of haar collega, vriend(in) of buurman / -vrouw, eens wilt uitnodigen of uitdagen, om een paar lekkere badmintonpartijtjes te spelen. Ook goed om de vakantiepondjes er weer af te slaan.

Organisator is Hans Emmerik, telefoon (076) 587 21 25. E-mail: h.emmerik@hetnet.nl Zie voor nadere informatie: www.RBBbreda.nl. [l]