The Songfactory speelt tijdens het Openluchtconcert in de tuin van 't Houwke nieuw eigen geschreven liedjes.
The Songfactory speelt tijdens het Openluchtconcert in de tuin van 't Houwke nieuw eigen geschreven liedjes.

Nieuw werk van The Songfactory te horen tijdens Houwke Openluchtconcert

BREDA - Tijdens de afgelopen Openluchtconcerten in de tuin van 't Houwke is het ook deze editie vooral genieten van zoveel verschillende muziekstijlen. Er is echt voor eenieder wat wils en dat is te merken aan de reactie van het publiek. Velen komen alweer het vijfde achtereenvolgende jaar en laten zich elke keer weer opnieuw verrassen.

Een band die gewoonweg niet meer is weg te denken uit de Bredase muziekscene laat staan 't Houwke is The Songfactory. De muzikanten timmeren alweer zo'n tien jaar met enorm veel plezier aan de weg. Dit doen ze met name door elk jaar weer voor verfrissing te zorgen in de vorm van nieuw eigen geschreven werk. Stilstand is achteruitgang en daar waken de muzikanten voor. Een bewuste keus is het vanaf de oprichting geweest om eigen liedjes te schrijven gewoonweg omdat hier het muzikaal hart ligt. De afgelopen jaren heeft het publiek reeds kennis kunnen maken met het liedjesrepertoire en vol trots weten de muzikanten te melden dat ze tijdens het komend Openluchtconcert van dinsdagavond 2 juli een aantal nieuw geschreven liedjes ten gehore zullen brengen. Na de bigband muziek van Alltime Music Band, het eigen werk van de Banolies, de authentieke rock and roll van DD & The Tubescreamers en de onvervalste blue grass van Blauw Gras is het nu de tijd voor nieuw eigen werk van The Songfactory. Dit kan het best worden omschreven als Music from the heart.

Te horen en te zien op dinsdag 2 juli in de tuin van 't Houwke. Grote Houwe 227. 20.00-22.30 uur. Toegang gratis. Bij slecht weer binnen. [l]